Amazon yeni dizisi ile övgü topladı

Amazon yeni dizisi ile övgü topladı

Amazon yeni dizisi ile övgü toplamaya başladı. İşte tüm detaylar.

Yeni drama dizisi They About To Die Cuma günü hayranlardan çoğunlukla olumlu eleştiriler aldı; bazıları diziyi Game Of Thrones’la karşılaştırırken, diğerleri onu ‘düşük bütçeli bir Spartacus’ olarak tanımladı. İlk bölümü 18 Temmuz’da yayınlanan Peacock şovu, Robert Rodat tarafından geliştirilen ve Roland Emmerich ile Marco Kreuzpaintner tarafından yönetilen destansı bir televizyon dizisi. Amazon dizisinin Başrollerinde Anthony Hopkins’in yer aldığı dizi, Daniel P. Mannix’in 1958 tarihli, Ölmek Üzere Olanlar kitabından esinlenmiştir. Bu kitap aynı zamanda 58 yaşındaki Russell Crowe’un Maximus rolünde oynadığı Gladyatör filmine de ilham kaynağı olmuştur.

Amazon yeni dizisi ile övgü topladı

Ancak yayınlanma tarihi üzerine hayranlar, eski adıyla Twitter olarak bilinen X’i kullanarak en son dizi hakkındaki görüşlerini paylaştılar ve bazıları onların pek beğenmediklerin, iddia etti.

Amazon dizisi hakkında Bir hayran şunları yazdı: ‘Yapım için gerçekten heyecanlandım, ama düşük bütçeli bir Spartacus gibi hissettirdi. Sahneler arasındaki geçişte biraz çalışma yapılması gerekebilir” yorumlarını yaptı. Ancak çoğunluk diziyi sevdiklerini iddia ederken, diziyi ikonik HBO dizisi Game Of Thrones ile karşılaştırdılar. Dizide yaşlanan imparator Vespasian’ı canlandıran 86 yaşındaki Galli aktör Anthony’nin yanı sıra Iwan Rheon, Jojo Macari ve Tom Hughes da rol alıyor. Geçtiğimiz yıl Anthony’nin Peacock dramasının kadrosuna katıldığı duyurulmuştu. Vespasianus, MS 69’dan 79’a kadar hüküm süren bir Roma imparatoruydu ve onun yönetimi sırasında, bugün daha çok Roma Kolezyumu olarak bilinen Flavian Amfitiyatrosu inşa edildi.

Samsung Galaxy telefonları için uydu bağlantı özelliği geliyor