Amazon Prime Day etkinliğini tarihi belli oldu

Amazon Prime Day

Amazon’da özel indirimler geri dönüyor. Bu yılın ikinci Amazon Prime Day etkinliğinin hangi tarihlerde gerçekleşeceği resmi olarak açıklandı.

Yıllardır her yaz Amazon Prime Day adını verdiği indirim günleri düzenleyen Amazon, bu etkinlikler sayesinde yılın en iyi satış rakamlarına bu dönemde ulaşıyor. Bu yüzden şirketin bu etkinliği mümkün olduğunca tekrarlamak istemesi çok da şaşırtıcı değil. Nitekim şirket son bir iki yılda Prime Day etkinliğini yılda iki kez yapmaya başladı. Bu durum 2023’te de değişmeyecek. Prime Day etkinliklerinin ilkini 11-12 Temmuz tarihlerinde gerçekleştiren Amazon, bu yılın ikinci Prime Day etkinliğinin tarihlerini de açıkladı. Sonbahardaki Amazon Prime Day etkinliği, bu yıl 11-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

Hatırlarsanız Amazon Prime Day etkinliğinin ikincisinin ekim ayında gerçekleşeceği daha önce açıklanmış fakat net tarihler verilmemişti. Bugünkü açıklamayla birlikte bu tarihler de netlik kazanmış oldu.

Amazon Prime abonelerine ücretsiz cep telefonu hizmeti sunacak

Amazon geçtiğimiz yıl da 11-12 Ekim tarihleri arasında Prime Early Access Sale adını verdiği ayrı bir etkinlik düzenlemişti. Şirket bu yıl Prime Early Access Sale’ın yerini ikinci Prime Day etkinliği ile dolduracak.

Black Friday gibi benzer indirim günlerinde olduğu gibi Amazon Prime Day’de de indirime giren çoğu ürün, yıl içinde başka dönemlerde de aynı fiyata bulunabilecek ürünler oluyor. Ancak arada bazı ürünlere gerçekten kayda indirimler uygulanıyor ki bu da Prime Day’i bu ürünlerden birini almak isteyen kullanıcılar için kaçırılmaması gereken bir fırsata dönüştürüyor.

PlayStation Plus’a bu ay 20 yeni oyun eklenecek