Amazon Koronavirüs test merkezi kuracak

Amazon Koronavirüs test merkezi yeni

Dünyanın en büyük şirketlerinden bir tanesi olan Amazon Koronavirüs test merkezi kurmak için kolları sıvadı. Şirketin buradaki en büyük amacı çalışanlarını salgından korumaya çalışmak.

Bildiğiniz üzere Amazon şu anda dünyanın en çok satış yapan elektronik ticaret merkezi olarak biliniyor ve şirket Amazon Koronavirüs test merkezi kurmakta kararlı. Gün geçtikçe daha fazla büyüyen bu kuruluş aynı zamanda çok yüksek bir çalışan kitlesine sahip. Çalışanlarını korumak isteyen Amazon kuruluşu bu nedenle kitlesel bazı kararlar alıyor. Bunlardan en çok dikkat çekeni ise şirketin kendi test laboratuvarını kurmak istemesi oldu.

Koronavirüs test merkezi çalışanların hastalık durumunu ölçecek

Amazon şirketinde bundan kısa bir süre önce bir depo çalışanı virüse yakalanmıştı. Bu durum büyük bir paniğe yol açtı. Bunun nedeni ise virüsün çok hızlı bir şekilde yayılma imkanına sahip olması.

amazon

Amazon öncelikli olarak bu testin herkese uygulanmayacağını söyledi. Virüs semptomlarını gösteren kişiler öncelikli olarak bu testlerden yararlanacak. Eğer ilerleyen zamanlarda test bulunabilirse semptom gösteren ve göstermeyen herkese bu testlerden yapılacağı söylendi. Böylece şirket virüs yayılması ihtimalini sıfıra kadar indirmek istiyor. Ancak bunun için öncelikli olarak yeterli miktarda test bulunması gerekiyor.

Bilgisayardan Instagram’a fotoğraf ve video yükleme

Şu an için dünya genelinde en çok yaşanan problem testlerin bulunması ile ilgili oluyor. Sınırlı sayıda üretilen testler hem çok maliyetli hem de büyük bir inovasyon gerektiriyor. Bunun farkında olan Amazon yönetimi şimdilik sınırlı kişiye bu testlerden uygulayacak. Amazon’un politikası ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.