Google Koronavirüs süreci nasıl işliyor?

Google Koronavirüs süreci

Birçok kişi tarafından tartışılan Google Koronavirüs süreci çok başarılı bir şekilde devam ediyor. Şirketin özellikle bilgilendirici konular üzerinde yoğunlaşması onun en çok çok takdir edilen yönü.

Koronavirüs güllerinde her şirketin farklı bir stratejisi bulunuyor. Bu stratejiler zamanla şirketlerin büyüyüp büyümeyeceğini veya nasıl bir noktaya geleceğini ortaya koyabiliyor. Google ise salgın süreci boyunca gerçekten de çok başarılı bir performans sergiledi. Şirket özellikle de arama bölümünde bu virüs türü ile ilgili oldukça başarılı sonuçlar çıkardı.

Google yeni projeler peşinde

Google tarafından geliştirilen projeler oldukça kapsamlı. Sadece arama bölümü değil aynı zamanda diğer uygulamalarda da virüs ile ilgili çeşitli çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Google Koronavirüs süreci yeni

Google Haritalar uygulaması hatırlayacağınız üzere virüs salgınının yoğun olduğu bölgeler ile ilgili çalışmaların merkezi olmuştu. Herhangi bir bölgede virüs salgını yoğun bulunuyorsa, Google Haritalar sizleri uyarıyor. Böylece salgının yoğun olduğu yerlere gitmeyen kişiler bu virüsü kapmıyor. Şirketin bu ve buna benzer birçok uygulaması bulunuyordu.

Google 1 Nisan şakası yapmayacak! Peki, neden?

Son olarak Google virüs salgını ile ilgili konum verilerini hükümet ile paylaştı. Ayrıca Google aramaları bölümü virüs salgını ile ilgili çok daha kapsamlı hale getirildi. Genel olarak değerlendirildiğinde Google gerçekten de bu süreci çok iyi bir şekilde yönetiyor. Sizce Google, virüs salgını ile ilgili süreci nasıl değerlendirdi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.