Aladdin için yeni tanıtım videosu

sddefault 1

Disney’in klasikleşen karakterlerinden biri olan Aladdin beyaz perde için geri sayıma geçti. İşte film için yayınlanan en kapsamlı tanıtım videosu.

Son dönemde sinema tarafındaki gücünü arttıran Disney, yaptığı yatırımlarla parlak bir geleceğe göz kırpıyor. Şu aralar kendi video servisi üzerinde de çalışan Disney, öte yandan da ikonik karakterlerini beyaz perdeye taşıma yolunda önemli adımlar atıyor.

Disney’in uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve önümüzdeki Mayıs ayında vizyona girecek olan Aladdin de bu karakterlerden biri. Özellikle 90’lı yıllara damgasını vuran çizgi film, live-action olarak beyaz perde de boy gösterecek.

Aladdin için en kapsamlı tanıtım videosu

Yönetmen koltuğunda Guy Ritchie’nin oturduğu yapımın kadrosunda da hayli önemli isimler yer alıyor. Will Smith’in meşhur mavi cine hayat vereceği filmde Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Billy Magnussen, Nasim Pedrad gibi yıldızlar da yer alıyor.

Film klasik olarak Aladdin, Prenses Jasmine ve Genie arasındaki ilişkiye odaklanacak. Tüm dünya ile ülkemizde de 24 Mayıs’ta gösterime girecek olan yapım için yayınlanan son tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Açık konuşmak gerekirse, yayınlanan tanıtım videosundan filmin senaryosu hakkında çok birşey çıkarmak mümkün değil. Fakat filmde aksiyon öğelerinin yanı sıra, mizah unsurlarının da hayli ön planda olduğunu söylemek mümkün. Sonuç olarak bu film çocukluğunu 90’lı yıllarda yaşamış olanlar tarafından hayli ilgi görecektir. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

YouTube’ta en çok takipçiye sahip müzik kanalları