The Lion King için yeni tanıtım videosu yayınlandı

sddefault 3

Bir döneme damgasını vuran çizgi film serilerinden The Lion King ya da ülkemizde bilinen ismiyle Aslan Kral için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte detaylar.

Disney son dönemde kültleşen karakterlerini beyaz perdeye aktarma yolunda önemli adımlar atıyor. Bu duruna en net örneklerden birisi de The Lion King diyebiliriz. İlk olarak 1994 yılında yayınlanan The Lion King, ülkemizde ise Aslan Kral olarak TV kanallarında boy göstermişti. Bu klasik yapım yaklaşık olarak 25 yıl sonra live-action olarak beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor.

Hatırlanacağı üzere Disney bir süre önce Aslan Kral filmi için ilk tanıtım videosunu yayınlamıştı. Açıkçası yayınlanan tanıtım videosundan filmin senaryosu ile ilgili bir sonuca varmak pek mümkün değildi. Geçtiğimiz gün yayınlanan yeni tanıtım videosu ile ile film hakkındaki bazı soru işaretleri de giderilmiş oldu. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

The Lion King için yeni video

Yönetmen koltuğunda Jon Favreau’nun oturduğu filmin seslendirme kadrosunda hayli önemli isimler yer alıyor.

Filmdeki ana karakter olan Simba’yı Donald Glover seslendirirken, Seth Rogen, Beyonce, Chiwetel Ejiofor ve James Earl Jones gibi isimler de kadroda yer alıyor.

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 19 Temmuz’da vizyona girecek olan yapımın dünya genelinde başarılı bir gişe grafiğine ulaşması bekleniyor.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Disney’in bir diğer klasiği Aladdin de 2019 içerisinde vizyona girmiş olacak.

Pokemon Detective Pikachu için yeni tanıtım videosu