Müslüm için son tanıtım videosu yayınlandı

müslüm

Arabesk müziği denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Müslüm Gürses’in hayat hikayesi beyaz perdeye aktarılıyor. Usta sanatçının biyografisi niteliğindeki filmden yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Ülkemizde arabesk müziği denildiğinde gelen olarak akla birkaç isim gelir. Bu türü seven sevmeyen herkes mutlaka M.Gürses ismine saygı duyar. Hatırlanacağı üzere usta sanatçı 2013 yılında hayatını kaybetmişti. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni ile sonsuzluğa uğurlanan arabesk-fantezi müziğinin efsane isminin hayatı beyaz perdeye aktarılıyor.

Müslüm için yeni fragman

Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un başrollerinde yer aldığı Müslüm filmi 26 Ekim’de gösterime girecek. Daha önce film için kısa bir tanıtım videosu yayınlanmıştı. Gösterim tarihine yaklaşık olarak 1 ay kalan yapım için yeni bir tanıtım videosu daha geldi.

Yayınlanan bu tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu yıla damga vuran filmlerden biri olan Ayla’nın yapımcısı Dijital Yapım Evi tarafından seyirciye sunulacak olan Müslüm, usta sanatçının şöhret basamaklarını bir bir tırmandığı yıllara odaklanacak. Filmin kadrosunda Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor haricinde, Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez ve Güven Kıraç gibi isimler de yer alıyor.

X-Men Dark Phoenix için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Film için şimdiye kadar yayınlanan tanıtım videoları YouTube üzerinde oldukça yüksek izlenme rakamlarına erişmiş durumda. Muhtemelen bu rakamlar filmin gişesine de yansıyacaktır. Müslüm’ün gişede oldukça iyi bir seyirci sayısına ulaşması bekleniyor.