Akaryakıta bir zam daha geldi! Bu kaçıncı?

Benzin fiyatlarına bir zam daha

Yakıt noktasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Bu sefer de LPG’ye zam geldi. İşte detaylar!

Akaryakıta bir zam daha geldi! Bu kaçıncı? Son zamanlarda ülkemizdeki yakıt fiyatlarına zam üzerine zam geliyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine zam gelmişti. Şimdi ise LPG’ye 19 kuruşluk yeni bir zam daha geldi. Ortaya çıkan detaylara göre bu sefer yapılan zam, pompa fiyatına da yansıyacak. Yapılan zam, bu geceden itibaren geçerli olacak şekilde uygulamaya konulacak. Böylece otogazın litre satış fiyatı İstanbul’da ortalama 7,56 TL’ye, Ankara’da 7,64 TL’ye, İzmir’de ise 7,66 TL’ye kadar yükselmiş olacak.

benzinli

Akaryakıta bir zam daha geldi! Bu kaçıncı?! Pompa fiyatına yansıyacak!

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde benzinin litre fiyatı 52 kuruş, motorinin litre fiyatı ise 50 kuruş zamlanmıştı. Bu zamlar ile beraber benzinin İstanbul’da ortalama litre fiyatı 8,65, motorinin ortalama litre fiyatı ise 8,72 seviyesine çıkmıştı. Şimdi ise LPG’ye yeni bir zam yapıldı. 19 Kuruşluk zammın bu geceden itibaren geçerli olacağı belirtildi. Böylece otogazın İstanbul’daki ortalama litre fiyatı 7,56 TL’ye yükseldi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın (EPGİS) resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda ise şu ifadelere yer verildi: Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 23/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG otogazda  19 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

GTA Definitive Edition için beklenen güncelleme yayınlandı