GTA Definitive Edition için beklenen güncelleme yayınlandı

GTA Definitive Edition için beklenen güncelleme yayınlandı

Rockstar Games tarafından satışa çıkan GTA Definitive Edition içerdiği hatalarla hayli eleştirilmişti. Bu hataların bir kısmı yayınlanan doku paketiyle giderilmiş oldu. İşte konunun detayları.

GTA Definitive Edition için beklenen güncelleme yayınlandı. Bilindiği üzere Rockstar Games, içerisinde GTA 3, Vice City ve San Andreas’ın bulunduğu GTA The Trilogy The Definitive Edition’ı kısa bir süre önce satışa sunmuştu. Oyun içerisinde pek çok hatanın bulunması ve kalite skalasının beklenenin hayli altında olması, oyun severleri büyük hayal kırıklığına uğratmıştı.

Sonuç olarak Rockstar gelen tepkileri görmezden gelmedi ve oyun için devasa bir yama yayınladı. Yayınlanan yeni doku paketiyle birlikte oyundaki grafiksel sorunların pek çoğu çözüme kavuşuyor.

GTA Definitive Edition için beklenen güncelleme yayınlandı

Malum oyun içerisindeki bazı efektler hiç de Definitive Edition havası vermiyordu. Rockstar yayınladığı paketle bu sorunların büyük oranda çözüldüğünü açıkladı.

GTA Definitive Edition için beklenen güncelleme yayınlandı

Ayrıca yine oyuncular tarafından çok büyük tepki gören yağmur efekti de yayınlanan güncelleme ile düzeltilmiş oldu.

Yapımcı ekip önümüzdeki süreçte GTA The Trilogy için güncelleme paketlerinin yayınlanmaya devam edeceğini vurguladı. Zaten yayınlanan güncelleme paketi sadece grafiksel sorunları çözüyor. Yani oyun içerisindeki bug ve hatalar hala devam etmekte. Bunların da önümüzdeki süreçte gelecek olan güncellemeler ile halledilmesi bekleniyor. Bakalım Rockstar oyun severlerin dilediği gibi bir performans ortaya koyabilecek mi?

Apple kendi çalışanlarına mesaj gönderdi: Gerçekten özgürler mi