Akaryakıt fiyatları için yeni müjde

akaryakit

Yakıt fiyatlarına indirim üzerine indirim gelirken, sektör kaynaklarından elde edilen bilgiler yeni bir indirim haberini daha müjdeliyor.

Akaryakıt fiyatları için yeni müjde. Petrol fiyatları günden güne eriyor. Bunun sebebi ise küresel piyasalarda ortaya çıkan resesyon endişesi. Ayrıca Avrupa Merkez Bankası ve FED’in faiz artışları da petrol fiyatlarını ciddi manada baskılıyor. İşte brent petrol fiyatlarının düşüş eğilimi gösterdiği bu ortamda, beklentiler Türkiye’deki yakıt fiyatlarının da azalacağı yönünde. İşte detaylar!

benzinli

Akaryakıt fiyatları için yeni müjde

Hatırlayacak olursak Türkiye’deki yakıt fiyatlarındaki son indirim motorinde ortaya çıkmıştı. Yapılan indirim sonrasında tabelaların 1.76 TL daha aşağıya indiğine şahit olduk. Ancak benzin ve LPG fiyatlarında herhangi bir değişiklik yaşanmamış, bu iki yakıt türünde fiyatlar sabit kalmıştı. Yeni gelişmeler ise yakıt fiyatlarının bir kez daha düşmesine vesile olabilir.

Benzin fiyatlarına bir zam daha

Sektöre yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre bu hafta içerisinde fiyatların düşmesi sürpriz olmaz. Ancak indirimin hangi yakıt türünde ne kadar olacağına yönelik bir bilgi henüz elimizde yok. Üç büyük şehrimizdeki güncel yakıt fiyatlarını ise aşağıdan inceleyebilirsiniz.

benzin 1

Not: Fiyatlar ortalama olmakla beraber dağıtım şirketlerine göre farklılık arz edebilir.

İstanbul

Benzin: 19,23 TL
Motorin: 23,06 TL

LPG: 10,62 TL

Ankara

Benzin: 19,34 TL
Motorin: 23,20 TL
LPG: 10,94 TL

İzmir
Benzin: 19,34 TL
Motorin: 23,21 TL
LPG: 10,74 TL

SpaceX Starlink için önceliği okullara verecek