Solo A Star Wars Story için yeni fragman yayınlandı

han solo

Ron Howard’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Solo: A Star Wars Story filminin vizyon tarihine artık kısa bir süre kaldı. Bilindiği üzere Alden Ehrenreich’in başrolünde yer aldığı yapım tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 25 Mayıs’ta vizyona girecek.

Solo A Star Wars Story için nefes kesen fragman

Eğer sıkı bir Star Wars hayranıysanız muhtemelen Han Solo’nun sizin için ayrı bir yeri var demektir. Şimdiye kadar ünlü aktör Harrison Ford’un can verdiği Solo, yeni üçlemenin ilk filminde de yer almıştı. Fakat görünen o ki Lucasfilm, Star Wars karakterlerini sonuna kadar sömürme konusunda hayli iddialı görünüyor.

Keza ana hikaye işleyişinin devam ettiği filmler haricinde, karakterler ve olaylar üzerine odaklanan filmler de vizyona girmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl vizyona giren Star Wars Rogue One’ın ardından şimdi sıra ikinci filme geldi.

İkinci film çok önceden de belirtildiği üzere Han Solo’nun hikayesine odaklanacak. Solo’nun gençlik yıllarını konu edinecek olan yapımda, Woody Harrelson, Emilia Clark, Donald Glover, Thandie Newton ve Paul Bettany gibi isimler de rol alacak.

Film için yayınlanan yeni fragman videosunda filmin hayli aksiyon dolu olduğunu görüyoruz. Solo A Star Wars Story gerçek anlamda Star Wars tutkunlarının kaçırmaması gereken bir yapım gibi görünüyor. Muhtemelen bu yapımda gişede oldukça iyi işler yapacaktır.

Ailecek Şaşkınız tekrardan zirveye yerleşti!