Star Wars dizisi Ahsoka’dan yeni fragman geldi

Ahsoka

Merakla beklenen yeni Star Wars dizisi Ahsoka’dan yeni bir fragman yayınlandı. Disney+’ta yayınlanacak dizinin yayın tarihi de paylaşıldı.

Star Wars dizilerine yenilerini eklemeye devam eden Disney+, çok yakında yeni bir Star Wars dizisini daha izleyiciler ile buluşturacak. The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi ve Andor’dan sonra Disney+’ta izleyici ile buluşacak olan beşinci live-action Star Wars dizisi olan Ahsoka, 23 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak. Dizinin yayın tarihi, bugün Disney+ tarafından resmi olarak açıklandı. Disney bununla da kalmadı ve diziden yeni bir fragman daha yayınladı.

Dizi, adından da anlaşılacağı üzere, animasyon dizisi  Star Wars Rebels’in ana karakterlerinden olan, daha sonra live action tarafına geçerek The Mandalorian dizisinde karşımıza çıkan Ahsoka Tano karakterine odaklanıyor. Anakin Skywalker’ın Darth Vader’a dönüşmeden önce yetiştirdiği bir jedi olan Tano ile birlikte Star Wars Rebels’ın diğer ana karakterleri de bu dizide yer alacak.

Ahsoka 2

Öte yandan dizi, Star Wars Rebels’ın hikayesini de büyük ölçüde devam ettirecek. Ayrıca bu diziyle birlikte, Star Wars’un yan eserlerinin en dikkat çekici karakterlerinden olan Amiral Thrawn da bu diziyle birlikte live-action tarafına geçiş yapmış olacak. Bu karakterin ileride The Mandalorian gibi diğer Star Wars dizilerinde da önemli bir rol oynaması bekleniyor. Hatta Thrawn’un sinema tarafında karşımıza çıkması da pekala mümkün. Çünkü karakter bir nevi İmparator’un halefi olarak görülüyor.

OnePlus Fold’un çıkış tarihi belli oldu