Star Wars dizisi önümüzdeki ay Disney+’ta yayınlanacak

Star Wars dizisi önümüzdeki ay Disney+'ta yayınlanacak

Star Wars sevenler için mutlu edecek bir haberimiz var. Sevilen serinin yeni dizisi yakında Disney+ platformunda yayınlanacak. İşte tüm detaylar.

Disney hızlı bir hamle yaptı. Star Wars filmleri ve şovları genellikle yayınlanmadan yıllar önce duyurulur ancak şirket, önümüzdeki ay prömiyeri yapılacak yeni bir TV programını duyurdu. Tales of the Empire, Ahsoka gibi canlı aksiyon filmlerine geçmeden önce Star Wars için yeni bir dizi yayınlayacağını duyurdu. Adından da anlaşılacağı gibi bu, 2022’deki Tales of the Jedi’a benzer bir içerik olacak. Bu, imparatorluk içindeki farklı karakterlerin, hain isyancıları yenmeye ve galaksiye düzen getirmeye çalışmalarına odaklanan bir antoloji dizisi olacak. Baş Amiral Thrawn, General Grievous ve Baş Engizisyoncu dahil olmak üzere karanlık taraftaki favorilerinizin çoğunun dizide yer almasını bekleyebilirsiniz.

Star Wars dizisi önümüzdeki ay Disney+'ta yayınlanacak

Tıpkı Tales of the Jedi’ın iki karaktere odaklanması gibi bu dizide de önemli iki karakter olacak. Fragmanda Tales of the Empire’ın Thrawn ve Elsbeth’in nasıl en iyi arkadaşlar haline geldiği ortaya çıkacak gibi görünüyor. Dizi aynı zamanda Klon Savaşları sırasında karanlık tarafa düşen eski bir Jedi Şövalyesi olan Barriss Offee’ye de odaklanacak.

Animasyon olmasına rağmen karakterler canlı aksiyon oyuncuları tarafından canlandırılacak. Lars Mikkelsen, Thrawn rolüyle geri dönüyor ve Matthew Wood şeytani cyborg Grievous’u canlandırıyor. Elsbeth rolünde Diana Lee Inosanto geri dönüyor ve Offee’yi Meredith Salenger seslendiriyor. Dizinin prömiyeri, herkesin favori kurumsal sponsorlu sözde tatili olan ve 4 Mayıs olarak da bilinen 4 Mayıs’ta yapılacak.

X, 2.500’den fazla Premium takipçisi olan kişilere mavi çek veriyor