Marvel She-Hulk fragmanını yayınladı

She-Hulk dizisi

Marvel, Disney+’ta yayınlanacak She-Hulk dizisinin ilk fragmanını yayınladı. Dizi, 17 Ağustos’ta başlayacak.

Marvel Sinematik Evreni genişlemeye devam ediyor. Bir yandan kısa süre önce vizyona giren Doctor Strange in the Multiverse of Madness gibi filmleri izleyici ile buluşturan Marvel, bir yandan da yeni dizilere imza atıyor. Disney+’ta izleyici ile buluşan bu Marvel dizilerine çok yakında bir yenisi daha eklenecek: She-Hulk.

She-Hulk: Attorney at Law adını taşıyan ve diziye adını veren yeşil kahramana odaklanan dizi için meraklı bekleyiş sürerken, diziden ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan ilk fragman, oldukça eğlenceli, hatta komedi türünde diyebileceğimiz bir Marvel dizisinin bizleri beklediğini gösteriyor. Diziden yayınlanan ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

She-Hulk

Dizinin başrolünde Tatiana Maslany yer alıyor. Maslany, özellikle Orphan Black dizisinde aynı anda birden fazla karakteri başarıyla canlandırmasıyla dikkat çekmişti. Ayrıca Hulk rolüyle tanıdığımız Mark Ruffalo da dizide karşımıza çıkacak. Ruffalo’nun Hulk’u fragmanda da boy gösteriyor.

İlk sezonu dokuz bölümden oluşan dizi, 17 Ağustos’ta Disney+’ta başlayacak. Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile korku türüne göz kırpan Marvel, bu yeni dizisiyle de komedi türünde elini deneyecek. Bu denemenin nasıl sonuç vereceğini bekleyip göreceğiz. Ancak ilk fragman son derece eğlenceli bir macera vadediyor. Tabii biraz tuhaf görünen CGI’ı görmezden gelirsek.

Netflix 150 çalışanını daha işten çıkardı