vivo Y29 Serisi İlk Kez Görüldü

vivo Y29

vivo’nun yeni bütçe dostu telefonları vivo Y29 5G ve vivo Y29e, dün ilk kez görüldü. Bu iki telefonun yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. vivo Y serisi telefonlarıyla düşük maliyetli bir telefon arayanlara cazip alternatifler sunan şirket, kullanıcılardan ilgi gören bu seriye çok yakında iki yeni model daha ekleyecek gibi görünüyor. Çünkü vivo Y23 serisine ait iki yeni model, dün IMEI veri tabanında ortaya çıktı. Söz konusu bu iki yeni model, Y29 5G ve Y29e olacak.

Bu telefonlar daha yeni ortaya çıktığı için teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak vivo Y29 5G’nin öncülü Vivo Y28 5G’den biraz daha iyi özellikler sunmasını bekleyebiliriz. Bunların neler olabileceğini görebilmek için gelin Vivo Y28 5G’nin özelliklerine birlikte bakalım.

vivo Y29

vivo Y28 5G, 6.56 inçlik LCD bir ekran sahip. 720 x 1612p çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz. Telefonun yan tarafında bir parmak izi sensörü bulunuyor. Telefonda, normalde orta segmentte görmeye alışık olduğumuz Dimensity 6300 yonga seti bulunuyor. Y28 5G’de bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı ise 256 GB. Ayrıca telefonda microSD hafıza kartı desteği de bulunuyor ki microSD hafıza kartı ile depolama alanı 1 TB’a kadar çıkarılabiliyor. Şimdi Y29 5G’den de benzer özellikler bekleyebiliriz. Tabii birkaç dikkat çekici değişiklikle.

Arcane 2. Sezon Bölümleri İnternete Sızdırıldı