ADA SOL ve DOT tahminleri bu kadar da olmaz dedirtti

Kripto paralar için babasını

ADA SOL ve DOT tahminleri yok artık dedirtti. Kripto paralarda son dönemlerde çok ciddi değişimler yaşanıyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Uzman kripto para analistleri tarafından yapılan ADA SOL ve DOT tahminleri karşımıza önemli bir tablo çıkarıyor. Bu tabloya bakıldığında 2022 ortasına kadar çok ciddi bir değişim yaşanacağı görülüyor. Her ne kadar şu sıralar bir miktar aşağı yönde hareket yaşansa bile yine de büyük bir yükseliş yakalanabilir.

Moonrock Capital’in Kurucu Ortağı ve Yönetici Ortağı Simon Dedic herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı. Bu açıklamalara bakıldığında Bitcoin için 100 bin dolar hedeflendiği yazıldı. Ethereum için bu hedef 10 bin dolar seviyelerinde. Özellikle kurumsalların ilgisi bu kripto paraları ciddi miktarda artırıyor.

ADA SOL ve DOT tahminleri ağızları açık bıraktı

Tahminlerine devam eden analistler ADA için son derece ilginç açıklamalarda bulundu. Şu sıralar fiyatı 2,4 dolar olan bu kripto para birimi 10 dolar seviyelerine kadar çıkabilir. Böylece yaklaşık olarak 5 kat artış gösterecek uzun vadeli fiyat hedefleri değerlendirildiğinde bu imkansız görünmüyor.

ADA SOL ve DOT

Son yıllarda büyük bir atak yapmayı başaran SOL coin ise 1000 dolar hedefine doğru büyük bir hızla koşuyor. Analistler bu kripto para biriminin çok rahat bir şekilde 1000 dolar seviyesini göreceğini düşünüyor. Aynı şekilde DOT ile alakalı yapılan yorumlarda 100 dolar hedefleri sıklıkla dile getiriliyor.

Yüzde 1200 yapan kripto para yatırımcısına milyonlar kazandırdı

ADA SOL ve DOT tahminleri kısa vadede yüksek. Ethereum için uzun vade tahminler en düşük 26 bin dolar. Peki siz bu kripto para birimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Not: Burada yazılanlar kesinlikle finansal tavsiye değildir.