AC Mirage Türkiye fiyatı ortaya çıktı

Assassin's Creed Mirage

Döviz kuru karşısında ezilen oyunseverlerin yardımına Ubisoft yetişti ve Assassin’s Creed Mirage için oldukça makul bir fiyat belirledi.

AC Mirage Türkiye fiyatı ortaya çıktı. Ubisoft, dolu dolu geçen bir Ubisoft Forward etkinliğini geride bıraktı. Son yılların en verimli tanıtım organizasyonlarından biri olarak tarihe geçen bu süreç, hem oyunseverler için hem de firma için oldukça önemli gelişmelere ev sahipliği yaptı.

Assassins Creed Mirage 3

Ubisoft Forward etkinliği kapsamında pek çok yeni oyun duyuran Fransız şirketin en önemli hamlesi ise tabi ki Assassin’s Creed Mirage oyunu oldu.

Assassin's Creed Mirage

AC Mirage Türkiye fiyatı ortaya çıktı

Etkinlikte tanıtıldığı saatlerde ön siparişe de açılan oyun, dünya genelinde 59 dolar gibi bir fiyattan satışa sunuldu. Tabi haberin devamını okumadan hızlıca kafadan bir hesaplama yapan okurlarımız, Assassin’s Creed Mirage oyununun Türkiye fiyatını da yaklaşık 1.000-TL olarak bulmuşlardır ancak Ubisoft bu konuda Türk bilgisayar oyuncularına bir kıyak geçmiş ve yerel fiyatlandırma sistemini devreye sokarak yeni maceranın ön sipariş fiyatını 329,00-TL ile sınırlı tutmuş. Tabi bu fiyatın standart sürüm için geçerli olduğunu ve Deluxe Edition sürümünü satın almak isteyen bilgisayar oyuncularının ise 399-TL ödemesi gerektiğini hatırlatalım.

Assassins Creed Mirage 2

Öte yandan oyunun konsol versiyonu için henüz resmi fiyatlar açıklanmış değil. Ancak bu platform için de fiyatların üç aşağı beş yukarı bilgisayar sürümüyle benzer olacağını söyleyebiliriz. Son olarak oyunun ön siparişe şimdiden açılmasına rağmen, çıkışının 2023 yılında yapılacağını bir kez daha hatırlatalım.

Instagram yeni güncellemesi ile gündemde