Tweet düzenleme özelliği ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Twitter GIF'lere yeni bir özellik ekliyor

Twitter’ın tartışma yaratan tweet düzenleme özelliği, artık resmiyet kazanmak üzere. İşte bu özelliğe ilişkin gelen son bilgiler.

Tweet düzenleme özelliği ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Twitter için dünyanın en popüler sosyal medya platformu diyemeyiz. En çok kullanıcıya sahip isimler arasında da sayılamayan Twitter’ın buna rağmen oldukça önemli bir sosyal mecra olduğu bir gerçek. Bu statüsünün arkasında yatan şey ise, şarkıcısından siyasetçisine neredeyse bütün ünlü kişilerin tercih ettiği platform olması.

Twitter alışveriş özelliği bazı problemler doğurabilir

Diğer bir taraftan ise, bugüne kadar attığınız bir tweet’in yanlış anlaşıldığını ya da maksadını aştığını düşünüyorsanız, yapabileceğiniz tek şey o tweet’i silmekti. Bunun dışında yazım hataları dahi olsa, paylaşımlarınızı düzenlemek gibi bir özellik mevcut değil. Ancak artık bu durum değişecek ve kullanıcılar attıkları tweet’leri 30 dakika içerisinde tam 5 defa düzeltebilecekler.

Twitter GIF'lere yeni bir özellik ekliyor

Tweet düzenleme özelliği ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Bu yeni özelliğin kullanıcıları ikiye böldüğünü de söyleyelim. Bir grup Twitter kullanıcısı, yazım hatalarının kişileri çok zor durumda bıraktığını ancak binlerce etkileşim alınan tweet’leri silmenin de çok can sıkıcı bir şey olduğunu söyleyerek bu özelliği desteklerken, diğer bir grup ise bu özelliğin kötüye kullanılacağını ve insanların söyledikleri şeyleri söylemedim diyebilmelerine yardımcı olacağını düşünerek karşı çıkıyor.

Twitter bünyesinde büyük değişiklik!

Her iki tarafın da kendine göre haklılık payı var. Ancak bu saatten sonra geri dönüş yok gibi görünüyor çünkü Twitter test çalışmalarında sona geldi ve yakın zamanda bu özelliği Yeni Zellanda’da ki Twitter Blue kullanıcılarının beğenisine sunacak. Sonra mı? Sonrasında özellik dalga dalga yayılacaktır.

AirPods Pro üretimi durduruluyor!