50 bin dolara göz kırpan Bitcoin için sevindiren iddia

Büyük Bitcoin transferi

Son günlerde pozitif bir çizgide ilerleyen Bitcoin için güzel haberler gelmeye devam ediyor. Ünlü analiste göre BTC kısa sürede 100 bin doları görüp rekor kırabilir! İşte detaylar.

50 bin dolara göz kırpan Bitcoin için sevindiren iddia! BTC yıl sonuna kadar değerini ikiye katlayacak! Bu iddia ünlü bir kripto para analistine ait. Aslında bu söylemi ilk defa duymuyoruz. Keza daha önceleri de farklı isimler Bitcoin’in rekor kırarak 100 bin dolar seviyesini geçeceğini iddia etmişti.

Hatırlanacağı üzere 2021 yılı Mayıs ayında BTC kendi rekorunu kırmış ve 64 bin dolar seviyelerine kadar yükselmişti. Şimdilerde ise 50 bin doların altında işlem görüyor.

Eski CIA ajanından Bitcoin

50 bin dolara göz kırpan Bitcoin için sevindiren iddia

Peki BTC gerçekten de yıl sonuna kadar 100 bin dolar olabilecek mi? Asıl merak edilen soru bu. Pek çok analist BTC’den ciddi bir atılım bekliyor. Özellikle dolaşımdaki BTC miktarının azalmasıyla birlikte değerinin artacağı ve yeni rekorların geleceği görüşü hakim.

Günün sonunda kimse buna garanti veremiyor. Yani yarın bir gün BTC’nin 10 bin dolara düşmeyeceğine kimse emin değil. Çünkü kripto para piyasası risklerle dolu ve kimse bu riskleri tam anlamıyla bertaraf edemiyor.

Dip not olarak belirtelim. Bu içeriğimizdeki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız daha doğru olabilir.

YouTube videolarını doğrudan Snapchat ile paylaşabileceksiniz