Galaxy Z Fold 4 ekran altı parmak izi okuyucusuyla gelecek

Galaxy Fold Lite

Önümüzdeki süreçte tanıtılması beklenen Galaxy Z Fold 4 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Son iddialara göre Fold 4’te ekran altı parmak izi okuyucusu kullanılması bekleniyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Galaxy Z Fold 4 ekran altı parmak izi okuyucusuyla gelecek! Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Samsung, geçtiğimiz yıl yeni nesil katlanabilir ekranlı modellerini tanıtmıştı. Yeni nesil Z Fold modelleri genel olarak kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Samsung Z Fold 3 modelinde önemli bir yeniliğe gitmiş ve ekran altı kamera özelliğine yer vermişti. Bu özellik haricinde Z Fold 3 ile S Pen desteği de seriye kazandırılmıştı. Peki yeni nesil Z Fold serisinde ne gibi yenilikler olacak?

Galaxy Fold 4 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı

Z Fold 3 modeli henüz yeni olsa da şimdiden Z Fold 4 hakkındaki ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Sizlerin de bildiği üzere Z Fold 3 modelinde parmak izi okuyucusu telefonun yan bölümünde yer alan güç tuşunun üzerine yerleştirilmişti.

Samsung bu yıl rekor satış rakamlarına ulaştı!

Z Fold 4 modelinde ise parmak izi okuyucusu ekranın altına yerleştirilecek. Yani başka bir değişle Galaxy Z Fold 4 modeli ekran altı parmak izi okuyucusuyla gelecek. Elbette bu ekran altı parmak izi okuyucusunun ne derece verimli olacağını telefon çıktığında görebileceğiz. Zira Z Fold serisinde farklı bir ekran türü kullanılıyor. Dolayısıyla bu ekranın altına parmak izi okuyucusu yerleştirmek, normal bir OLED ekrana oranla çık daha zor olabilir.

Disney ‘Obi-Wan Kenobi’ ile ilgili yeni açıklama!