3 kameralı iPhone 11 böyle görünecek!

iPhone 11

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone 11 modeli hakkında bugün ilk sızıntı geldi. iPhone 11 tam üç kamerası ile fark yaratacak gibi görünüyor. Ancak Apple, bu üç kamerayı tasarım açısından oldukça çirkin bir yere yerleştirecek.

Apple, her yıl olduğu gibi bu yılda da Eylül ayında yeni iPhone modeli ile karşımıza çıkacak. iPhone 10 (X) modellerinden sonra yoluna 11. model ile devam edecek olan Apple, bugün sızıntıların önüne geçemedi. Daha önce iPhone X modelini komple sızdıran Ben Geskin, şimdi de yeni iPhone’u açık ve net bir şekilde sızdırdı.

iPhone 11 böyle olacak!

Ben Geskin‘in sızdırdığı yeni iPhone modelinde üçlü arka kamera kurulumu dikkat çekiyor. Apple’ın tüm rakiplerinin neredeyse hepsinin üçlü arka kameraya yer vermesi, Cupertinolu devi bu yıl harekete geçirecek gibi görünüyor.

Apple’dan rakiplerine Las Vegas usulü gönderme

Ancak Apple, logosunun telefonun arka ve tam ortasında olması gerektiğini düşünüyor. Bu yüzden kamera kurulumu telefonun sol arka bölümünde yer alacak.

iPhone 11

Oldukça kötü görünen bu tasarımın, Apple’a hiç yakışmayacağını söyleyebiliriz. Üçlü kamera kurulumuna en güzel yer veren firma bizce P20 Pro modeli ile Huawei. Kameraları tam orta bölüme yerleştiren Huawei, oldukça şık bir görünüm sunuyor.

iPhone 11

Umarız Apple bu tasarımdan kısa sürede vazgeçer ve kameraları dikine veya Huawei P20 Pro’da olduğu gibi telefonun tam orta bölümüne yerleştirir.