iPhone 9 kılıfı ile sızdı!

iPhone 9

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone 9 modeli bu sefer de kılıfı ile görüntülendi. Apple, iPhone 9 modelinde de iPhone X’da olduğu gibi dikine kamera kurulumuna yer verecek gibi görünüyor.

Cupertinolu teknoloji devi bu yılın Eylül ayında yeni bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte yeni model iPhone’lar tanıtılacak. 3 farklı model ile karşımıza çıkması beklenen Apple’ın, iPhone 9, iPhone 11 ve iPhone 11 Plus modellerini tanıtması bekleniyor.

iPhone 11 ve iPhone 11 Plus daha büyük ekran ve OLED panel ile gelecekken, serinin diğer üyesi ise iPhone 8 boyutlarında ve LCD ekrana sahip olacak.

iPhone 9 nasıl olacak?

Bugün ise LCD ekranlı iPhone modeline ait olduğu düşünülen görüntüler internete servis edildi. Kılıfları ile görüntülenen LCD ekranlı ve uygun fiyatlı iPhone modeli, görünüşe göre iPhone X‘dan ilham alınarak geliştirilecek.

Dikine kamera kurulumunun yer alacağı bu iPhone’un arka yüzeyi de cam olacak. Space Gray renk seçeneği ile sızan bu modelde çentikli tasarım da dikkat çekiyor. iPhone X’un bir düşük modeli olarak nitelendirebileceğimiz bu modelin uygun fiyatlı olması bekleniyor.

iPhone 9

Bu model ayrıca kablosuz şarj da destekleyecek. Bakalım Apple, yeni iPhone modellerini Türkiye’de kaç TL’den satışa sunacak? Son zamları göz önünde bulundurursak; 10.000 TL’lik iPhone modelleri 2019 başında Türkiye’de olacak gibi görünüyor.