iPhone XI ve iPhone XI Max kılıfları sızdı!

iPhone XR 2019 11

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone XI ve iPhone XI Max modellerinin kılıfları sızdı. Bakalım yeni iPhone modelleri nasıl görünecek?

Apple, Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone modellerini tanıtacak. iPhone 11 ve iPhone 11 Max olarak isimlendirilecek olan bu modellerin üçlü arka kamera kurulumu ile geleceği uzun süredir konuşuluyordu.

Rakiplerinin gerisinde kalmamak için üçlü arka kamera kurulumuna yer verecek olan Apple’ın, belki de tarihinin en çirkin iPhone tasarımı ile karşımıza çıkacağı söyleniyor.

Huawei Kirin işlemci üretemeyecek!

Üçlü arka kamera kurulumu telefonun arka sağ üst köşesine kare şeklinde yer vereceği söylenen Apple, bu tasarım ile çok tepki çekecek gibi görünüyor. Bugün ise; iPhone 11 ve iPhone 11 Max modellerinin şeffaf kılıfları sızdı.

İşte iPhone XI kılıfı!

iPhone 11 ve iPhone 11 Max modellerinin kılıfları üçlü kameranın nasıl konumlandırılacağını bir kez daha gözler önüne seriyor. Yine çentikli ekran ile gelecek olan yeni iPhone modelleri, tasarımsal açıdan iPhone X/Xs modelline çok benzeyecek.

Peki, siz iPhone 11 ve iPhone 11 Max’in olası tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple tasarım ruhunu kaybetmeye mi başladı?

iPhone XI