iPhone XI için iOS 13’lü konseptler yayınlandı!

iPhone XI renders

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone XI için konseptler gelmeye devam ediyor. Şimdi de koyu temalı iOS 13 yüklü iPhone XI’in konseptleri paylaşıldı. Bakalım karanlık mod iPhone 11’de nasıl görünüyor?

Apple, Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte karşımıza iPhone 11 modeli ile çıkacak. iPhone 11 ve iPhone 11 Max olarak isimlendirilecek olan bu modellerde üçlü kamera kurulumuna yer verileceği uzun bir süredir söyleniyordu. Ancak bu kameraların telefonun ortasına mı yoksa iPhone X/Xs’deki gibi sol üst köşede dikine mi konumlandırılacağı henüz bilinmiyor.

Haziran ayındaki WWDC 19 etkinliğinde iOS 13 sürümünü tanıtacak olan Cupertinolu firmanın, uzun yıllardır beklen karanlık modu sisteme eklemesi bekleniyor. Phone Arena sitesi de bugün iPhone 11 için iOS 13’lü konseptlerini yayınladı. Sitenin yayınlamış olduğu konseptlerde, telefonun komple karanlık tema ile harmanlandığını görebiliyorsunuz.

iOS 12.2 Beta 2 ile yeni Animojiler eklendi!

Phone Arena bu konseptlerde; arka kamerayı Apple logosunun tam üstüne yatay bir şekilde konumlandırmış. Ayrıca telefonun flaşı da üçlü kamera kurulumunda tam ortada kameranın çevresinde yer alıyor. Gerçekten oldukça uzak olan bu konseptlerin yine de göze hoş göründüğünü söyleyebiliriz.

iOS 13 yüklü iPhone XI konseptleri!

iPhone XI

Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.