Oyun için en güçlü akıllı telefonlar – 2018

oyun telefonları

#İŞBİRLİĞİ

Oyun sektörünün yavaş yavaş mobil platformlara doğru kaymaya başladığı şu günlerde, oyun oynamak için en güçlü akıllı telefonlar listemizle karşınızdayız. İşte oyun canavaları için en ideal telefonlar.

Son yıllarda teknoloji dünyasındaki gelişmeler, ister istemez oyun sektörünü de etkilemiş durumda. Artık mobil platformlar için de dev bütçeli yapımlar geliştiriliyor. Çünkü mobil platformlardaki oyuncu sayısı, diğer platformlardan kat ve kat daha fazla. Ayrıca akıllı telefonlar için yayınlanan ve sağlam bir oynanışa sahip olan F2P tarzındaki yapımlar, milyon dolarlık bütçelere sahip oyunlardan çok daha fazla kar getirebiliyor.

Peki oyun oynamak için en güçlü akıllı telefonlar hangileri? İşte bu yazımızda telefonda oyun oynamayı seven kullanıcılar için en güçlü telefonları mercek altına alıyoruz.

Mobil oyuncular için en güçlü akıllı telefonlar

Son dönemde mobil platformlar için yayınlanan oyun sayısında hatırı sayılır bir artış yaşandı. Nitekim yaşanmaya da devam ediyor. Genel olarak bakıldığında akıllı telefonlar için yayınlanan oyunların orta seviye grafiklere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Mobil oyunların daha fazla kullanıcıya ulaşması için yapımcılar oyunlarda öyle muazzam grafiklere yer vermiyorlar. Fakat burada önemli olan nokta, telefonların sahip oldukları soğutma sistemi diyebiliriz. Çünkü uzun süreli oynanışlarda telefon ısındığı için oyunda donmalar ve performans düşüşleri oluşabiliyor.

En iyi iPhone uygulamaları

Bizler de oyun için en güçlü akıllı telefonlar yazımızda, teknik özelliklerden ziyade, soğutma sistemlerini göz önünde bulundurduk. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri oyun için en güçlü akıllı telefonlar ile başbaşa bırakalım.