2018’in en iyi giriş segment akıllı telefonları

giriş segmenti modeller

#İŞBİRLİĞİ

Günümüzde giriş segmenti modellere ilgi hayli artmış durumda. Peki 2018’e damga vuran giriş segmentindeki modeller hangileriydi? İşte 2018’in en iyi giriş segment akıllı telefonları.

Teknolojinin gelişmesi sayesinde artık giriş segmentindeki akıllı telefon modellerinin bile hayli güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Birkaç sene öncesinde çıkan giriş segmentindeki modeller, hem güçsüz, hem de tasarım açısından pek şık değildi. Fakat bu durum, günümüz akıllı telefon modelleriyle değişti.

Artık giriş segmentindeki modellerde bile çentikli tasarım çizgisine sahip şık modellerle karşılaşabiliyoruz.

2018’in en iyi orta segment akıllı telefon modelleri için tıklayın

Son dönemde teknoloji bazlı gelişmeler, akıllı telefonların maliyetini ve satış fiyatını yukarı çekti. Tam bu dönemde ülkemizdeki döviz kurları da artınca, orta segment bir telefonun fiyatı bile 3.000TL’yi geçti.

Hal böyle olunca giriş segmentindeki modellere olan ilgi de arttı. Ülkemizde satılan giriş segmenti telefonlara baktığımızda fiyat skalasının 800TL dolaylarından başlayıp, 2000TL’ye kadar çıktığını görüyoruz.

Peki bu skaladaki en iyi seçenekler hangileri? Bu yazımızda 2018’in en iyi giriş segment akıllı telefonları için hazırladığımız listeyi sizlerle paylaşacağız.

2018’in en iyi giriş segment akıllı telefonları listesini hazırlarken, genel olarak fiyat, performans ve tasarım çizgisini ön planda tuttuk.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2018’in en iyi giriş segment akıllı telefonları listesi ile başbaşa bırakalım.

Xiaomi Mi A2 Lite

Xiaomi’nin modern tasarım çizgisine sahip telefonu Mi A2 Lite, güçlü teknik özellikleri ile beklentileri karşılamayı başarıyor.

Hali hazırda ülkemizde de satışa sunulmuş olan Mi A2 Lite fiyatı 1250TL ile 1500TL arasında değişiyor. Bu modelin mevcut fiyat skalasındaki en iyi seçenek olduğunu söylemek mümkün.

Xiaomi Mi A2 Lite