2019’un en güçlü akıllı telefonları

telefon

#İŞBİRLİĞİ

2019’da onlarca akıllı telefon modeli satışa çıktı. Peki bunların içinde en güçlüleri hangileriydi? İşte 2019’un en güçlü akıllı telefonları!

Akıllı telefon pazarında boy gösteren pek çok üretici bulunuyor. Bu üreticilerin geneli hem orta segment, hem de üst segment için modeller geliştiriyor. Apple ve OnePlus gibi üreticiler ise yalnızca üst segmente hitap eden akıllı telefonlarla karşımıza çıkıyor.

Sonuç olarak yıl sonuna geldiğimizde onlarca yeni modelin çıkış yaptığını görüyoruz. Peki bu modeller arasında yıla damga vuran en güçlü telefonlar hangileri?

Bu yazımızda dünyanın en popüler performans testlerinden biri olan AnTuTu‘nun raporlarına göre derlediğimiz 2019’un en güçlü akıllı telefonları listesini sizlerle paylaşacağız.

En çok şarj tüketen uygulamalar için tıklayın

Dip not olarak şunu da belirtelim. Listede yer alan RAM ve dahili depolama değerleri, AnTuTu testinde kullanılan modelin sahip olduğu değerlerdir. Yani piyasada farklı depolama alanına sahip modeller bulmanız mümkün.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2019’un en güçlü telefonları listesi ile başbaşa bırakalım. (Diğer modeller için sayfayı değiştiriniz.)

en güçlü telefonlar

En güçlü akıllı telefonlar

iPhone 11 Pro Max

Yonga Seti: Apple A13 Bionic
RAM: 4GB
Dahili Depolama: 512GB
AnTuTu Puanı: 549717