2019’un en çok beklenen akıllı telefonları – 2

akıllı telefon 8

#İŞBİRLİĞİ

2019’da satışa sunulacak olan en merak uyandıran akıllı telefonlar hangileri? İşte 2019’un en çok beklenen akıllı telefonları!

Geçtiğimiz günlerde 2019’un ilk yarısında çıkacak olan, en çok beklenen akıllı telefonları sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise yılın ikinci yarısında raflardaki yerlerini alması muhtemel modellerle karşınızdayız.

Malum, artık 2018’in son günlerine geldik. Bu yıl akıllı telefon sektörü açısından pek çok yeniliğe gebeydi. Özellikle tasarım tarafında oldukça önemli adımlar atıldı. Muhtemelen bu adımların devamı 2019’da gelecek.

Peki 2019’un en çok beklenen akıllı telefonları hangileri? Tasarımıyla, teknik özellikleriyle ve sunduğu ekstralarla bizi heyecanlandıran modeller hangileri olacak? Elbette bu yazımızda kesin bilgiler üzerinden konuşmuyoruz. Yani yazdığımız şeylerin büyük bir kısmı, sızdırılan bilgilere ve varsayımlara dayalı. O yüzden bizim burada bahsettiğimiz telefonun özellikleri ile satışa sunulan telefonun özellikleri arasında bariz farklılıklar olması, sizi yanıltması.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2019’un en çok beklenen akıllı telefonları ile başbaşa bırakalım. Bu arada geçtiğimiz gün yayınladığımız yılın ilk yarısında çıkacak olan, en çok beklenen akıllı telefonlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

2019’un ilk yarısında çıkacak olan hit telefonlar için tıklayın

Xiaomi Pocophone F2

Xiaomi’nin bu yıl satışa sunduğu Pocophone F1 pazardaki dengeleri alt üst etmişti. Çinli üretici amiral gemisi özelliklerine sahip olan Pocophone F1’i neredeyse maliyeti fiyatına satışa sunmuştu.

pocophone f2

Aynı şekilde Pocophone F2’nin de oldukça uygun bir etiketle satışa sunulması bekleniyor. Muhtemelen Snapdragon 855 ile gelecek olan telefonun 600 doların altında bir fiyata sahip olacağı tahmin ediliyor. Bu da Pocophone F2’yi 2019’un en çok beklenen modellerinden biri yapıyor.