2018’in en iyi üst segment akıllı telefonları

Ekran Resmi 2018 12 10 11.11.30

#İŞBİRLİĞİ

2018’e damga vuran akıllı telefonlar hangileri? Bu yazımızda 2018’in en iyi üst segment akıllı telefonları listesi ile karşınızdayız. İşte detaylar.

2018 akıllı telefon sektörü açısından önemli bir yıl oldu. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında satışa sunulan iPhone X ile başlayan çentikli ekran trendi 2018’de iyiden iyiye yaygınlaştı. Pek çok akıllı telefon üreticisi, yeni modellerinde bu tasarım çizgisine yer verdi.

Elbette 2018’de akıllı telefonlarda değişen tek şey tasarım olmadı. Ekran altı parmak izi okuyucusundan, 3D yüz tanıma teknolojisine kadar pek çok yenilik akıllı telefon modellerinde boy gösterdi.

Tabi ki bu durum akıllı telefon fiyatlarının da bir nebze artmasına neden oldu. Daha bir kaç yıl öncesine kadar amiral gemisi modeller için fiyat sınırı 3000TL seviyelerindeyken, 2018 içinde 14.000TL’ye satılan cihazlar gördük.

iPhone XS Max alacağınız parayla bunları yapabilirsiniz

Peki 2018’e ciddi anlamda damga vuran üst segment akıllı telefonlar hangileri oldu? Bu yazımızda 2019’in en iyi üst segment akıllı telefonları ile karşınızdayız.

2018’in en iyi üst segment akıllı telefonları listesini hazırlarken, teknik özellikler ve tasarım haricinde fiyat baremini de göz önünde bulundurduk. Yani listedeki kimi telefonlar sektöre getirdiği yeniliklerle ön plana çıkarken, kimisi de fiyat performans oranıyla listeye girdi. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2018’in en iyi üst segment akıllı telefonları ile başbaşa bırakalım.

Galaxy Note 9

Samsung’un hali hazırda satışta olan son amiral gemisi modeli Galaxy Note 9, tasarımsal ve teknik özellikler anlamında önemli yenilikler vaat etmiyordu. Note 9’u rakiplerinin önüne geçiren detay, benzersiz bir s-pen deneyimi sunması oldu.

Güney Koreli teknoloji devi yeni Note modelinde bluetooth destekli, oldukça kullanışlı bir s-pen’e yer vermişti.

galaxy note 9