2017’nin en çok beklenen akıllı telefonları

promo

#İŞBİRLİĞİ

2017’nin ikinci yarısında satışa sunulması beklenen en çok beklenen, en güçlü akıllı telefonları mercek altına alıyoruz. İşte detaylar.

2017, akıllı telefon sektörü açısından çok önemli bir dönüm noktası oldu. Sektördeki önemli isimler, 2017 ile birlikte tasarımsal anlamda önemli kararlar aldılar. Apple bile iPhone ile özdeşleşen home tuşunu telefonun üzerinden kaldırarak, ön kısmı tamamen ekranla kaplama kararı aldı.

Zaten bu senenin ilk yarısında çıkan telefonlar malumunuz. Samsung Infinity Display ismini verdiği yeni ekran teknolojisi ile çok konuşuldu, konuşulmaya da devam ediyor. Senelerdir Galaxy S serisinde klasikleşmiş bir tasarım anlayışı ile karşımıza çıkan Güney Koreli üretici, S8 ile birlikte devrimsel bir yeniliğe imza attı.

Son olarak da LG. Uzun süredir tasarım anlamında sabit bir çizgi tutturamayan akıllı telefon üreticisi, G6 modeli ile sade, çerçevesiz ve göze hoş gelen bir tasarım ortaya koydu.

Peki 2017’nin ikinci yarısında bizleri bekleyen en şık ve en güçlü telefonlar hangileri? İşte bu yazımızda merakla beklenen akıllı telefonları mercek altına alıyoruz.