2019’un en çok beklenen akıllı telefonları

2019 akıllı telefonlar

#İŞBİRLİĞİ

2018 akıllı telefon sektörü açısından oldukça yenilikçi bir yıl oldu. Aynı yenilik trendinin 2019’da da devam etmesi bekleniyor. Peki 2019’un en çok beklenen akıllı telefonları hangileri? İşte yanıtı.

Akıllı telefon sektöründe, 2017’de başlayan değişim trendi 2018’de de devam etti. Apple’ın 2017’de satışa sunduğu iPhone X modelinde kullandığı çentikli tasarım çizgisi 2018’de pazarın geneline yayıldı.

Apple’ın kalın çentiğinin yanı sıra bazı üreticiler, Essential Phone’da tercih edilen su damlası şeklindeki çentiği de kullandılar.

Sonuç olarak 2018 tasarımsal anlamda pek çok yeniliğin yaşandığı bir yıl oldu. Nitekim bu yenilik çizgisinin 2019’da da devam etmesi bekleniyor. Peki 2019’un en çok beklenen akıllı telefonları hangileri?

Elbette şimdilik 2019’da çıkacak olan hiç bir akıllı telefon resmi olarak duyurulmuş değil. Dolayısıyla biz listemizi söylentiler ve sızıntılar üzerine şekillendirdik. O yüzden telefonların son final versiyonlarıyla, listemizdeki halleri arasında farklılıklar olabilir.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2019’un en çok beklenen akıllı telefonları ile başbaşa bırakalım.

Samsung Flex

En çok beklenen akıllı telefonlar listemizin tepesinde Samsung’un katlanabilir ekranlı akıllı telefonu bulunuyor. Malum, Güney Koreli şirket Galaxy F olarak adlandırılan modelini kısa süre önce su yüzüne çıkarmıştı.

galaxy f 1

Şimdilik Galaxy F’in tasarımı dışında hiç bir bilgiye sahip değiliz. Fakat kulislerde dolaşan söylentilere göre telefonun fiyatı 2000 dolar civarında olacak. Bu da Galaxy F’in sınırlı müşteri kitlesine hitap eden bir model olacağını gösteriyor. Hatta bu model ülkemiz hiç satışa çıkmayabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.