Yeni Mercedes CLA, Ülkemizde Satışa Sunuldu!

mercedes samsung

Yeni tamponlar, standart versiyonda sunulan parlak siyah renkli elmas görünümlü ön ızgara ve yeni hafif alaşım jantlarıyla sportif tasarımı daha da ön plana çıkarılan yeni Mercedes CLA Türkiye’de satışa sunuldu.

Mercedes CLA, diğer modellerde yeni kullanılmaya başlanan birçok yardımcı ve güvenlik donanımları ile yollara çıktı.. Standart olarak sunulan ve önden çarpmaya karşı sürücüyü görsel ve işitsel olarak uyaran ve olası bir çarpmayı engellemek üzere otonom olarak fren yapan aktif fren yardımcısı da bu özellikler arasında. İç mekandaki en önemli yenilik olarak çok daha ince ve zarif bir tasarıma sahip, yeni bir ön camla donatılan ve konsoldan bağımsız duran 8 inç büyüklüğündeki merkezi medya ekranı öne çıkıyor.

Mercedes

Krom kumanda elemanlarının yanı sıra LED yüksek performanslı farlar, Hands-Free Access ve gelişmiş akıllı telefon entegrasyonu gibi özellikler ile konfor ve güvenliği bir üst seviyeye çıkartma imkanı sunuyor.

109 beygir gücündeki CLA 180 d Blue efficiency yeni tamponlar, standart olarak sunulan parlak siyah renkli elmas görünümlü ön ızgara ve yeni hafif alaşım jantlarıyla sportif tasarımı daha da ön plana çıkarılan yeni Mercedes-Benz CLA Türkiye’de satışa sunuldu. Sadece dış tasarımda değil iç tasarımda da birçok yenilik ile sürücü ve beraberindeki yolcuları karşılayan Mercedes-Benz CLA, yeni koltuk döşemeleri, iç süslemeler ve Mercedes’in yenilenen CLA modelinde dış ve iç tasarımda şık detaylar prestij hissi veriyor.

Başlangıç modeli CLA 200’ün fiyatı ise vergiler dahil 137.800 TL olarak belirlenmiş. Ancak donanım ve motor seçeneklerine göre 350.000 TL’ye yakın bir miktarla da karşılaşabilirsiniz.

Teknolojinin Milat Zamanı Gelip Çattı!