1 Mart’ta liselerde yüzyüze eğitim başlayabilir!

Ülkemiz için Neden iyi Bir Yazılımcı Eğitimi Gerekli

Pandemi dolayısıyla uzaktan eğitim devam ederken, 1 Mart’ta liselerde yüzyüze eğitim başlayabilir iddiaları ortaya atıldı. İşte detaylar.

Geçtiğimiz yıl Çin’de patlak veren covid-19 salgını ülkemizde Mart ayı itibariyle görülmeye başlanmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı bu konuda hızlı bir refleks vermiş ve okulların uzaktan eğitime geçmesine karar vermişti.

EBA temelinde oluşturulan uzaktan eğitim sistemi sayesinde önemli işlere imza atan Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz günlerde köy okullarında eğitimin 15 Şubat itibariyle başlayacağını açıklamıştı.

Ayrıca 1 Mart itibariyle 8 ve 12. sınıfların da yüzyüze eğitime başlayacağı açıklandı. Peki ya diğer sınıf seviyeleri?

1 Mart’ta liselerde yüzyüze eğitim başlayabilir!

Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanlığı uygulamalı dersleri olan üniversitelerin hibrit eğitim modeline geçeceğine dair bir açıklama yaptı. Yani uygulamalı dersler yüzyüze, diğer dersler ise uzaktan eğitimle verilecekti.

Peki bu durum liseler için de geçerli olacak mı? Hali hazırda kesin bir açıklama yok fakat benzer bir kararın meslek liseleri için de alınabileceği iddia ediliyor. Hatırlanacağı üzere 1. dönem de meslek liselerinde bir süre hibrit eğitim sistemi denenmişti.

Şimdi 1 Mart itibariyle meslek liselerinde okuyan öğrencilerin uygulamalı eğitime yönelik derslerini yüzyüze eğitim yolu ile alacakları iddia ediliyor. Tabi bu iddialar Milli Eğitim Bakanlığı ya da Sağlık Bakanlığı tarafından doğrulanmış değil. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

Sonuçta uygulamalı derslerin uzaktan eğitim yoluyla verilmesi pek de makul bir seçenek değil.

Porno siteleri hafta sonunda rekor kırıyor