Hadi Be Oğlum bu hafta da zirvede!

hadi be oğlum 1

Geçtiğimiz hafta zirveyi Kayhan’dan devralan Hadi Be Oğlum, ikinci haftasında da ilk sıradaki yerini korudu. Hadi Be Oğlum’un yanı sıra geçtiğimiz hafta vizyona giren bir diğer film Black Panther ise aynı şekilde ikinci sırada yer aldı. İşte bu hafta sonu Türkiye’deki gişe rakamları.

Hadi Be Oğlum zirvede, Kayhan 6. sıraya geriledi!

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Hadi Be Oğlum ikinci hafta sonunda 171.012 seyirciye ulaştı. Toplamda 575.393 seyirci tarafından izlenen film, ikinci haftasında da zirvedeki yerini korudu.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve özellikle Amerika’da hatırı sayılır bir gişe başarısına imza atan Black Panther ise ikinci haftasında 130.521 kişiye ulaşarak toplamda 462.514 kişi tarafından izlendi.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Görevimiz Tatil filmi ise 125.978 kişi tarafından izlendi. Açıkçası bu sayının açılışa göre biraz düşük kaldığını söylemek gerekiyor. Görevimiz Tatil filminin başrollerinde Demet Akbağ ve Zafer Algöz bulunuyor.

Box Office Türkiye tarafından yayınlanan bilgilere göre, Şahan Gökbakar’ın son filmi Kayhan ise 3. haftasında 6. sıraya kadar gerilemiş durumda. Hali hazırda toplamda 567.488 kişiye ulaşan film Hadi Be Oğlum’un bile gerisinde kalmış durumda. Açık konuşmak gerekirse, Kayhan, Şahan Gökbakar’ın en kötü gişe yapan filmi olma konusunda emin adımlarla ilerliyor.

Öte yandan dip not olarak belirtelim. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerinde oynadığı Ailecek Şaşkınız filmi de 2 Mart’ta vizyona girecek. Yani önümüzdeki hafta muhtemelen zirve el değiştirecektir.