Apple’dan Kulak Üstü Kulaklık Geliyor

beats solo3

Bir süredir Apple’ın üzerinde çalıştığı söylenilen kulak üstü kulaklık seti ile ilgili yepyeni bilgiler basının eline geçti. İşte son detaylar!

Apple’dan Farklı Bir Deneme

Son dönemde söylentileri dolaşan kulak üstü Apple kulaklığı hakkında gün geçtikçe daha fazla detay ortaya çıkıyor. Yıl sonunda tanıtılması beklenen yeni setle ilgili en son bilgileri Bloomberg paylaştı. Bloomberg’in yeni haberine göre geçtiğimiz yıl sürekli iptal/erteleme gibi kararların gölgesi ardında kalan kulaklık, bu yıl sonunda karşımıza çıkacak. Özellikle Beats Audio’yu satın almasının ardından artan beklentilere Amerikalı şirket cevap verebilmiş değil. Kullanıcıların halihazırda daha fazla ürün talebi bulunuyor.beats solo3

Kablosuz kulaklığın ilk beklentilere göre özellikleri arasında aktif gürültü önleyici, Bluetooth bağlantısı ve AirPods’ta kullanılan W1 çipsetinin yenilenmiş versiyonu bulunacak. Bu kulak üstü kulaklığın dışında, iPhone’larla beraber yeni nesil AirPods’un da eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Yeni versiyondan ilk beklentiler su geçirmezlik özelliği ve aktif Siri desteği.

LG V30 vs LG V30S ThinQ kamera karşılaştırması