Yüzüklerin Efendisi sevenlerine müjde

Yüzüklerin Efendisi sevenlerine müjde

Yüzüklerin Efendisi yeni bir yapım ile 10 Mayıs’ta sevenleri ile tekrar buluşacak. İşte tüm detaylar.

EA, 2009’daki The Lord of the Rings: Conquest’ten bu yana ilk LOTR oyunu olarak, mobil versiyonda ücretsiz Yüzüklerin Efendisi Heroes of Middle-earth’ü 10 Mayıs’ta piyasaya sürecek. Ayrıca oyun, menüler ve daha fazlasını gösteren ilk gerçek fragmanı da yayınladı. Bu, Embracer tarafından şu anda geliştirilmekte olan beş LOTR oyunundan biri ve merakla beklenen LOTR: Gollum da kısa bir süre sonra gelecek. EA, fragmanın “stilize edilmiş bir gerçekçilik sanat stili” içerdiğini iddia ediyor.

Aynı zamanda şirket, Hikaye, PVP ve diğer oyun modlarını gösterirken “daha çeşitli ve kapsayıcı bir Orta Dünya” yarattığını söyledi. Heroes of Middle-earth hem Yüzüklerin Efendisi hem de Hobbit’ten karakterlerin yanı sıra çok daha fazlasını içeriyor. EA, önceki bir haber bülteninde oyuncuların “Tolkien dünyasından ikonik hikayeler deneyimleyeceklerini ve Orta Dünya’nın büyük kötülüklerine karşı savaşacaklarını” söyledi. Oynaması ücretsiz yönü göz önüne alındığında, elbette mikro dönüşümler var.

Yüzüklerin Efendisi sevenlerine müjde

Heroes of Middle-earth iOS ve Android’e 10 Mayıs’ta ön kayıtla birlikte gelecek. Bu arada, Yüzüklerin Efendisi: Gollum 25 Mayıs’ta konsollarda ve PC’de piyasaya sürülecek ve Embracer’ın önümüzdeki iki yıl boyunca geliştirilmekte olan üç ek oyunu olduğu bildiriliyor. Merakla beklenen oyunun fragmanını ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Resident Evil 4’le birlikte başka bir efsane beyaz perdeye geliyor