Star Wars hayranlarına iyi haber: Üç yeni film yolda

Star Wars hayranlarına iyi haber: Üç yeni film yolda

Star Wars yediden yetmişe hayranı olan bir yapım ve şimdi üç yeni filmi daha geliyor. İşte tüm detaylar.

Star Wars Celebration’ın son baskısı yolda ve önümüzdeki bir veya iki yıl içinde Disney+’a gelecek şovlarla ilgili bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Lucasfilm, serinin film tarafında neler olacağı hakkında daha fazla bilgi sundu. Daisy Ridley’in Rey olarak geri dönüşünü içerecek üç Yıldız Savaşları filmi yolda. Bu film, Skywalker destanının son filmi ve beyaz perdeye gelen en son Star Wars filmi olan The Rise of Skywalker’daki olaylardan 15 yıl sonra geçecek. Film yeni bir Jedi Düzeni oluşturan Rey’in etrafında dönecek. Filmi Akademi Ödüllü Sharmeen Obaid-Chinoy  yönetecek. Söz konusu film, Force ve Jedi’ların kökenlerini araştıracak. The Hollywood Reporter’a göre, Yıldız Savaşları evreninde bugüne kadar gördüğümüz her şeyden 25.000 yıl önce geçecek.

Star Wars hayranlarına iyi haber: Üç yeni film yolda
Cast member Daisy Ridley poses as she attends the premiere of “Star Wars: The Rise of Skywalker” in London, Britain, December 18, 2019. REUTERS/Henry Nicholls

Bu arada, Dave Filoni sonunda canlı aksiyonlu bir Star Wars filmi yönetme şansı yakalayacak. Filoni, uzun yıllardır serinin merkezinde yer alıyor. 2008 animasyon filmi Yıldız Savaşları: Klon Savaşları’nı yönetti ve The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka ve Skeleton Crew gibi Disney+ şovlarının son dönemine derinden dahil oldu. Kariyerine uygun bir şekilde, yönetmeye hazırlandığı film, bu şovların hikayelerini birbirine bağlayacak. Hayranları bekleyen heyecanlı gelişmeler gelmeye devam edecek.

Resident Evil 4’le birlikte başka bir efsane beyaz perdeye geliyor