Yüzüklerin Efendisi sinemalara geri geliyor

Yüzüklerin Efendisi sinemalara geri geliyor

Peter Jackson’ın ikonik Yüzüklerin Efendisi üçlemesi bu yaz sinemalarda yeniden gösterime girecek. İşte tüm detaylar.

İlk defa, her filmin genişletilmiş ve yeniden düzenlenmiş bir versiyonu, AMC, Cinemark ve Regal dahil olmak üzere ABD sinemalarında gösterime sunulacak. Bu, paranızın karşılığını daha fazla alacağınız anlamına geliyor; çünkü her genişletilmiş sürüm, gelecekteki olay örgüsünü belirleyen ek görüntüler, daha fazla sahne ve ekstra diyaloglar içeriyor. Filmler Hobbitler ve ana karakterler hakkında daha fazla bilgi sağlayacak. Jackson, “aynı anda çekilmiş gibi” görünmesi için 2020’de üç filmi 4K Ultra HD olarak yeniden yayınlanmak üzere yeniden düzenledi.

Yüzüklerin Efendisi sinemalara geri geliyor

Warner Bors ve Fathom Events işbirliğiyle gerçekleştirilen üç günlük etkinlik, 8 Haziran’da ilk film olan 2001 yapımı The Fellowship Of The Ring ile başlayacak, ardından 2002 yapımı The Two Towers 9 Haziran’da ve 2003 yapımı The Return of the King 10 Haziran’da başlayacak. Hayranlar, Fathom Events web sitesinden bilet satın alabilir.

JRR Tolkien’in çok satan fantastik serisinden uyarlanan Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Elijah Wood, Tek Yüzüğü Sauron’un eline düşmeden önce yok etmesi gereken bir Hobbit olan Frodo Baggins’e odaklanıyor.

2022’de Amazon Prime Video, filmin ilk TV yan ürünü olan Yüzüklerin Efendisi: The Rings of Power’ın ilk sezonunu yayınladı. Bu yıl ikinci sezonunun yayınlanması beklenen dizi, J R R Tolkien’in Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki olaylardan binlerce yıl önce geçen bir ön bölüm.

Polestar Phone Tanıtıldı; Elektrikli Otomobil Üreticisinin İlk Telefonu