Shadow of Mordor Eleştirileri Yersiz Çıktı

shadow

Henüz piyasaya sürülmeden önce Assassin’s Creed serisine benzerliği yüzünden eleştirilen Shadow of Mordor, bu eleştirilerin yersiz olduğunu gösterdi.

Sinema dünyasında yakaladığı başarıdan sonra oyun dünyasının da dikkatini çeken ve bugüne kadar birçok farklı yapımla oyun dünyasına taşınan Yüzüklerin Efendisi, geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni oyunu Middle-earth: Shadow of Mordor ile bir kez daha oyunseverlerle buluştu. F.E.A.R. serisinin yapımından sorumlu olan Monolith Productions tarafından geliştirilen Middle-earth: Shadow of Mordor, ilk görücüye çıkarıldığında bazı eleştirilere hedef olmuş olsa da satışa sunulmasının ardından topladığı olumlu tepkilerle bu eleştirileri boşa çıkardı.

Shadow of Mordor Surprizi!

Bugüne kadar yayınlanan Yüzüklerin Efendisi oyunlarının bir kısmı gerçekten etkileyici yapımlar olsa da, Yüzüklerin Efendisi oyunlarının büyük çoğunluğu hayal kırıklığı olarak değerlendirilmekten kurtulamadı. Ancak geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Middle-earth: Shadow of Mordor, kusursuz mekanikleri ve yenilikçi Nemesis sistemiyle büyük beğeni topladı ve belki de bugüne kadar hazırlanmış olan en iyi Yüzüklerin Efendisi oyunu olarak değerlendirildi. Oyunun topladığı bu olumlu tepkiler hakkında açıklamalarda bulunan Monolith Productions, Assassin’s Creed benzetmelerinin kendilerini endişelendirmediği ve oyunun piyasaya sürüldükten sonra kendisini kanıtlayacağına emin olduklarını belirtti.

Apple Watch Seri Üretime Geçmek Üzere