Yeni Yüzüklerin Efendisi filmleri geliyor

Yüzüklerin Efendisi

Warner Bros. ve New Line Cinema, yeni Yüzüklerin Efendisi filmleri çekmek için kolları sıvadı. İki stüdyo, serinin haklarını elinde tutan Embracer Group ile anlaştı.

2022, Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) serisi için oldukça hareketli bir yıl oldu. Amazon tarafından hazırlanan The Lord of the Rings dizisi The Rings of Power geçtiğimiz yıl izleyicilerle buluştu. Pek çok kişi için hayal kırıklığı yaratan bu dizinin yayınlanmasıyla yeniden gündeme taşınan seri, aynı zamanda önemli bir anlaşmaya da konu oldu. Genelde oyun dünyasına yaptığı yatırımlarla gündeme İsveç merkezli yatırım şirketi Embracer Group, Yüzüklerin Efendisi sersinin tüm haklarını satın aldı.

Embracer Group’un bu anlaşmayla birlikte serinin haklarını alması, yeni The Lord of the Rings film ve dizilerinin yolda olduğunu gösterdi. Çünkü şirket bu seriyi yeniden canlandırma niyetiyle haklarını satın almıştı. Nitekim bu yönde ilk somut adımlar da atılmaya başlandı.

lord of the rings

Peter Jackson’ın yönettiği The Lord of the Rings ve The Hobbit üçlemelerinin arkasındaki stüdyolar olan Warner Bros. ve New Line Cinema, yeni Yüzüklerin Efendisi filmleri hazırlamak için Embracer Group ile anlaştı.

Henüz spesifik bir proje ortaya çıkarılmamış olsa da Warner Bros. CEO’su David Zaslav, dün yatırımcılara yaptığı konuşmada bu seriden yeni filmler çıkaracaklarını söyleyerek yakında bu projelerin ortaya çıkacağını müjdeledi.

The Lord of the Rings hayranları The Rings of Power dizisinin ağızda bıraktığı kötü tat sonrası yeni Orta Dünya projelerine temkinli yaklaşıyor olsa da işin arkasında bu kez Amazon yerine Warner Bros. ve New Line Cinema’nın olması ümit veriyor.

Gençler Android telefon kullanmaktan utanıyor