YouTube’ta en çok izlenen videolar 2020

YouTube yorum

#İŞBİRLİĞİ

YouTube’ta insanları ekran karşısına kilitleyen videolar hangileri? İşte 2020 yılında YouTube’ta en çok izlenen videolar!

Günümüzde en popüler sosyal mecralardan birisinin de YouTube olduğunu söyleyebiliriz. Dileyen herkesin kendi kanalını açıp videolarını paylaşabildiği YouTube kişilerin kısa sürede üne kavuşmasını da sağlayabiliyor.

Peki YouTube üzerinde en çok izlenen videoların hangisi olduğunu hiç merak ettiniz mi? Bu yazımızda 2020 itibariyle YouTube’ta en çok izlenen videolar listesi ile karşınızdayız.

Sizin de tahmin edebileceğiniz üzere en çok izlenen videolar listesi genel itibariyle şarkı kliplerinden oluşuyor. Zaten kullanıcıların büyük bir bölümünün YouTube’u şarkı dinlemek için de kullandığı biliniyor. Hatta Google bu sebepten ötürü YouTube Music uygulamasını hayata geçirmişti.

En çok şarj tüketen uygulamalar 2020 için tıklayın

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2020 yılında en çok izlenen YouTube videoları listesi ile başbaşa bırakalım. Bu arada dip not olarak belirtmemiz gerekiyor. Video izlenme sayıları sürekli arttığı için verdiğimiz sayılar, anlık sayılarla birebir uymayabilir.

(Diğer videoları görüntülemek için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz)

YouTube’un en çok izlenen videoları 2020

10) Katy Perry – Roar

İzlenme Sayısı: 2.991.807.182
Kanal İsmi: Katy Perry
Kanal Abone Sayısı: 36 milyon