2019’da en çok izlenen YouTube videoları

youtube

#İŞBİRLİĞİ

Günümüzün en önemli sosyal medya kanallarından biri olan YouTube’u mercek altına alıyoruz. İşte 2019’da en çok izlenen YouTube videoları.

Eskiden pek çok dizi ve filmi izlemek için tek alternatifimiz televizyondu. Fakat internetin hayatımıza girmesi, bu durumu tamamen değiştirdi. Artık bir içerik izlemek istediğimizde pek çok farklı alternatif mevcut. Üstelik artık kendi videolarınızı yayınlayabileceğiniz bir kanal kurmanız bile çok zor değil. Bunun için tek ihtiyacınız olan şey ise parlak bir fikir, internet ve YouTube üyeliği.

Günümüzde özellikle ilkokul çağındaki çocuklar arasında en popüler meslek YouTuber’lık diyebiliriz. Eskiden çocuklar doktor, öğretmen, mühendis olmak isterken şimdilerde YouTuber ve Instagram fenomeni gibi farklı mesleklere, farklı alanlara ilgi duyuyorlar.

Bilindiği üzere YouTuber olmak pek de zor değil. Az önce de belirttiğimiz üzere tık alacak bir video çekmeniz, biraz takipçiye erişmeniz YouTube üzerinden para kazanmanız için fazlasıyla yeterli.

youtube

TikTok satılıyor mu? İşte detaylar

Peki 2019’da en çok izlenen YouTube videoları hangileriydi? Hemen baştan belirtelim. Bu videolar arasında öyle parlak bir fikir bulunmuyor. Daha ziyade defalarca izlenen müzik videoları listemizde yer alıyor. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu videolar ile başbaşa bırakalım. (Not: Bazı videolar 2018’de çıkmış fakat yalnızca 2019’daki izlenme rakamları baz alınmıştır.)

En çok izlenen YouTube videoları 2019

Daddy Yankee & Snow – Con Calma (Video Oficial)

İzlenme Sayısı: 1,68 milyar