En çok izlenen YouTube videoları (2019)

youtube

#İŞBİRLİĞİ

Çağımızın en büyük televizyon kanalı olarak kabul edilen YouTube’ta en çok izlenen videolar hangileri? İşte en çok izlenen YouTube videoları.

Günümüzden 20 sene önce birisi kalkıp da gün gelecek her isteyen kendi kanalını açıp, tüm dünyaya yayın yapabilecek deseydi sanırım deli diye dalga geçilirdi. Fakat günümüzde internet ve YouTube karşısında az önce sözünü ettiğimiz şey mümkün.

Bugün isteyen herkes kendi kanalını kurup, tüm dünyaya yayın yapabiliyor. Üstelik bunun için ekstra hiç bir ücret ödemesine de gerek yok. Yeter ki dikkatleri çekebilecek parlak bir fikriniz olsun. Gerçi ülkemizde en çok izlenen YouTube video ve kanallarına baktığımızda parlak bir fikre ihtiyacınız olmadığı gerçeğini de kabul edebiliriz.

Peki dünyada durum nasıl? Yani dünya genelinde en çok izlenen videolar hangileri? Bugün ki yazımızda tüm dünyada en çok izlenen 10 YouTube videosu ile karşınızdayız. En çok izlenen YouTube videoları listemize geçmeden önce bir kaç ufak ipucu da verelim.

En çok takipçisi olan Twitter hesapları için tıklayın

Sizlerin de tahmin edebileceği üzere en çok izlenen YouTube videoları listesinin büyük bir kısmı şarkı videolarından oluşuyor. Fakat arada hiç tahmin edemeyeceğiniz, bu video nasıl olmuş da bu kadar izlenmiş diyeceğiniz alakasız videolar da yok değil.

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri tüm dünyada en çok izlenen YouTube videoları listemiz ile başbaşa bırakalım.

Tüm dünyada en çok izlenen 10 YouTube videosu

10) Katy Perry – Roar

İzlenme Sayısı: 2.729.955.975
Kanal İsmi: Katy Perry
Kanal Abone Sayısı: 32 milyon