En çok aboneye sahip Türk YouTube kanalları 2020

YouTube otomatik ürün algılama

#İŞBİRLİĞİ

Ülkemizde son dönemin en popüler mesleklerinden birisi de YouTuber olmak. İşte en çok aboneye sahip Türk YouTube kanalları 2020 listesi!

Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte pek çok şey de değişti. Hatta artık televizyon kanallarının bile yerini YouTube, Netflix ve benzeri dijital yayın mecraları aldı.

Burada özellikle YouTube için ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Çünkü YouTube, dileyen herkese, kendi videolarını yükleyerek, kendi yayın akışını düzenlediği bir kanal açma fırsatı sundu. Eskiden hayal bile edemeyeceğimiz şeyler, şimdi YouTube sayesinde gerçek oldu diyebiliriz.

Tabi ki önüne gelen herkesin YouTube kanalı açması bazı istenmeyen durumların da ortaya çıkmasına neden oldu. Bilinçli, bilinçsiz her yaştan kullanıcı kanal açıp, içerisine video yüklemeye başlayınca, YouTube da video mezarlığına dönüştü.

Herşeye rağmen işi hakkıyla yapıp, milyonlarca aboneye ulaşan YouTube kanalları da yok değil. Bu yazımızda 2020 yılında en çok aboneye sahip Türk YouTube kanalları listesi ile karşınızdayız. Listenin güncel olduğunu ve abone sayılarının yaklaşık olarak alındığını belirtelim.

YouTube’ta en çok izlenen videolar için tıklayın

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bahse konu listemiz ile başbaşa bırakalım. Diğer YouTube kanallarını görüntülemek için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.

En çok aboneye sahip Türk YouTube kanalları 2020

Netd Müzik

netd

Abone Sayısı: 16.1 milyon
Video Sayısı: 11.853