YouTube’da en çok izlenen müzik videoları 2019

en çok izlenen müzik videoları

#İŞBİRLİĞİ

Çağımızın en büyük video servisi konumunda yer alan YouTube’ta en çok hangi şarkılar dinlendi? İşte YouTube’ta en çok izlenen müzik videoları!

Artık internet ve bilgi çağında yaşadığımızı kabul etmemiz gerekiyor. Günümüzde televizyonlar yerini internet servislerine ve sosyal medyaya bırakmış durumda. Eskiden müzik dinlemek istediğimizde radyoyu açar ya da televizyondan müzik kanallarını zaplardık. Fakat şimdilerde müzik dinlemek istediğimizde yaptığımız şey Apple Music, Spotify ya da benzeri uygulamaları kullanmak oluyor. Eğer bu tarz uygulamaları kullanmıyorsak da YouTube’tan dilediğimiz şarkıyı açıp dinleyebiliyoruz.

Günümüzden bir 10 – 15 sene öncesinde, belli başlı şarkıların kliplerini izleyebilmek için müzik kanalları arasında saatlerce geçişler yapardık. Şimdi ise YouTube’a girip dilediğimiz klibi rahatlıkla izlememiz mümkün.

Peki bu şartlarda YouTube’da en çok izlenen müzik klipleri hangileri? Bu yazımızda 2019 Haziran itibariyle YouTube’da en çok izlenen müzik videoları ve izlenme sayılarını sizlerle paylaşacağız.

Listemize geçmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım. Genel itibariyle YouTube’ta en çok izlenen videolar da müzik klipleri. Yani çok izlenen 10 videoya baktığınızda bunların 8’inin dünyaca ünlü sanatçılara ait müzik klipleri olduğunu görebilirsiniz. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en çok izlenen müzik videoları listemiz ile başbaşa bırakalım.

YouTube’ta en çok izlenen klipler!

10) Katy Perry – Roar

İzlenme Sayısı: 2.845.489.975