En çok şarj tüketen uygulamalar 2020

batarya

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefonların bitmek tükenmek bilmeyen en büyük sorunu; çabuk tükenen şarjı. Peki en çok şarj tüketen uygulamalar hangileri? Cevabı makalemizde.

Akıllı telefonlar son 10 yıllık süreçte muazzam bir ilerleme kaydetti. Hem teknik donanım, hem kamera, hem de tasarım anlamında günümüz akıllı telefonlarının önemli bir çizgi yakaladığını söyleyebiliriz. Sadece batarya ömrü konusunda henüz istenilen aşamaya gelinebilmiş değil. Fakat birkaç sene içerisinde kullanılmaya başlayacak olan grafen pil teknolojisiyle birlikte bu sorun da ortadan kalkacak gibi görünüyor.

Grafen pil nedir? Ne işe yarar? Tıkla öğren!

Fakat şimdilik pil sorununun kullanıcılar için önemli bir problem olduğunu söyleyebiliriz. Malum telefonun şarjını hızlı bir şekilde bitiren unsurların başında arka planda çalışıp duran uygulamalar geliyor. Bu uygulamalar kullanıcılar çok farkında olmasalar bile telefonun şarjını hızlı bir şekilde tüketebiliyor.

Bu yazımızda en çok şarj tüketen uygulamalar ile karşınızdayız. Bu uygulamalar kullanımda oldukları süre içerisinde telefonunuzun şarjını kısa bir süre içerisinde bitirebilir. O yüzden listemizdeki bir uygulamayı kullanıyorsanız ve şarjınızın kısa sürede bittiğini düşünüyorsanız o zaman bu uygulamaya tekrardan göz atmanızı tavsiye ederiz.

En fazla şarj tüketen uygulamalar

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri telefonunuzun şarjını adeta sömüren 10 uygulama ile başbaşa bırakalım. (Diğer uygulamaları görüntülemek için altı kısımdan sayfayı değiştiriniz.)

Dip Not: Bazı uygulamaların performansı aldıkları güncellemeler ile iyileştirilmiş olabilir.

1) Samsung AllShare

Samsung AllShare