YouTube’ta en çok izlenen videolar

YouTube cocuk

#İŞBİRLİĞİ

Televizyonların yerine göz diken YouTube’ta en çok izlenen videolar hangileri? İşte milyarları bulan izlenme sayıları ile YouTube videoları.

Günümüzde YouTube‘un en önemli mecralardan biri olduğu yadsınamaz. 7’den 70’e herkese kendi kanalını açma fırsatı sunan YouTube bu açıdan benzersiz bir fırsat. Hali hazırda kendi kanalını açıp, bu sayede hatırı sayılır gelirler kazanan onbinlerce insan bulunuyor.

Üstelik YouTube üzerinden kanal açmak için hiç bir ücret ödemenize de gerek yok. Tek ihtiyacınız olan yaratıcı bir fikir ve video çekimi için gerekli olan ekipmanlar. Sonrasında ise yapmanız gereken yüklediğiniz videoların dikkat çekmesini beklemek.

En fazla takipçiye sahip YouTube müzik kanalları için tıklayın

Hal böyle olunca, YouTube milyonlarca videonun bulunduğu bir video çöplüğüne de dönüştü. Fakat bu videolar içerisinde öyle popüler olanları var ki onlar milyon değil milyarlarca defa izlendi. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu videolar ile başbaşa bırakalım. İşte YouTube’ta en çok izlenen videolar. (Diğer videolar için sayfayı değiştiriniz)

Tüm dünyada en çok izlenen 10 YouTube videosu

10) Katy Perry – Roar

İzlenme Sayısı: 2.963.242.182
Kanal İsmi: Katy Perry
Kanal Abone Sayısı: 35.7 milyon


Yorumlar kapatıldı.