YouTube Music yeni özelliği ile dikkat çekiyor

YouTube music

YouTube Music için hazırlanan yeni güncelleme paketi ile platformdaki birçok sorun çözüldüğü gibi, çok kullanışlı yeni özellikler de kullanıcıların beğenisine sunulacak.

YouTube Music yeni özelliği ile dikkat çekiyor. YouTube, popüler müzik platformu YouTube Music’i güncellemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Amerikalı teknoloji devinin üzerinde çalıştığı yeni güncelleme paketi, bir taraftan YouTube Music kullanıcılarının şikayetçi olduğu sorunları çözerken, diğer taraftan ise daha kullanışlı bir platform için yenilikler içeriyor.

Google, Rus parlamentosu YouTube kanalını engelledi

YouTube Music kullanıcılarının en çok şikayetçi olduğu konuların başında, müzik dinleme deneyimi sırasında sürekli aynı sanatçıların ve aynı şarkıların önerilmesi geliyordu. İlk birkaç tercihte sevilen sanatçıları dinleme fırsatı sunduğu için çok göze çarpmayan bu sorun, ilerleyen zamanlarda artık bir hayli can sıkıcı bir hale bürünüyordu.

YouTube yanlış bilgilerle müdahale etmek için yeni hamleler yapıyor

YouTube Music yeni özelliği ile dikkat çekiyor

Bununla birlikte YouTube tarafından yapılan açıklamada bu sorunun yeni güncelleme paketiyle çözüldüğü belirtildi. Öte taraftan, ilerleyen günlerde servis edilmesi beklenen paketle birlikte, artık kullanıcılar tarafından yapılan aramalarda şarkıların orijinal versiyonlarının yanı sıra, akustik versiyonları, coverları, remiksleri gibi alternatifleri de gösterilecek.

YouTube Premium ve YouTube Müzik artık toplam 50 milyon aboneye sahip

Ayrıca bundan sonra kullanıcılara yapılacak önerilerde, yine kullanıcılar tarafından oluşturulan oynatma listeleri de eklenecek. Yeni kullanıcıları da daha ilk andan kazanmak isteyen YouTube, bu kategorideki kullanıcılar için daha iyi ilk sanatçı seçimi menüsü hazırladı. Tüm bu yeniliklerin amacı ise, YouTube Music’i daha popüler hale getirebilmek.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir bilgiye göre teknoloji devi, en az 6 yıldır YouTube Premium’a üye olan kullanıcılara 12 aylık YouTube Premium ve YouTube Music aboneliği hediye etmeye başlamıştı.

Acer, 2022 dizüstü bilgisayar pazarında talebin düştüğünü açıkladı