YouTube Music için beklenen özellik geldi!

youtube music

Google, YouTube Music için uzun zamandır beklenen müzik aktarma özelliğini kullanıma sundu. Bu araç ile arşivinizi YouTube’a taşıyın!

Google’ın çevrimiçi müzik servisleri, son birkaç yıldır kullanıcıları Google Play Müzik ve YouTube Music arasında bölünmüştü. Google’ın yeni servisini sunarken eski servisini kullananları hiçe saymasından kaynaklanan bu ikilem bugün nihayet güncelleme ile ortadan kalktı.

İnternet ve teknoloji devi Google, YouTube Music‘e sunduğu güncelleme ile kullanıcıların Google Play Müzik‘te yer alan müzik arşivlerini YouTube’a taşıma imkanı sunmaya başladı. YouTube Music’i ilk indiren kullanıcılara uygulamayı açtıklarında, Google Play Müzik’ten müziklerini aktarma opsiyonu sunuluyor.

Tek tıklama ile daha önce satın aldıkları müzikleri direkt olarak YouTube Music’e aktarma imkanı sunan Google’ın bu özelliği geç de olsa yayınlaması oldukça sevindirici.

YouTube Music

YouTube aktarım tamamlandığında, kullanıcıyı bilgilendirmek için bir bildirim ve bir e-posta gönderiyor. Podcast’leri için Google Play Müzik kullanan kullanıcılar için Google, podcast kitaplıklarını Google Podcast’lere aktarmak için bir araç da ekledi. Bu da yine aynı şekilde çalışıyor.

Google Pixel 4a çıkış tarihi belli oldu! Bu fiyata iPhone SE varken Google kepenk indirir!

Apple Music ve Spotify ile rekabet etmek isteyen Google’ın yeni hizmeti büyük ilgi gördü diyebiliriz. Türkiye’de de kullanıma sunulan YouTube Premium, hem reklamsız bir deneyim hem de müzik dinleme imkanı sunuyor. Premium servise abone olduğunuzda videoları indirebileceğinizi ve arkaplanda mobil cihazlarınızda video oynatabileceğinizi belirtelim.

Aylık 16,99 TL olan Premium hizmetinin hem müzik dinleyenler hem de reklam istemeyenler için ideal çözüm olduğunu düşünüyoruz.