Resident Evil Village Winters Genişlemesi 28 Ekim’de geliyor

Resident Evil Village Winters Genişlemesi 28 Ekim'de geliyor

Capcom’un Resident Evil Village için geçen yıl vaat ettiği indirilebilir içeriğin artık bir çıkış tarihi var: Adı Winters’ Expansion ve 28 Ekim’den itibaren mevcut olacak. İşte detaylar.

Capcom, “popüler talep” nedeniyle Resident Evil Village Winters oyununun yayınlanmasından sadece birkaç hafta sonra 2021’de ekstra içeriği geliştirmeye başladı. Capcom yapımcısı Tsuyoshi Kanda, ana hikayeyi yeni bir bakış açısıyla oynamanızı sağlayan Üçüncü Şahıs Modu da dahil olmak üzere DLC’de bulunan üç özellik hakkında bazı ayrıntıları açıkladı. Üçüncü şahıs olarak oynamayı seçerseniz, kayıp kızını aramak için köyü keşfederken ve ölümsüzleri vururken Ethan’ı göreceksiniz.

Resident Evil Village Winters Genişlemesi 28 Ekim'de geliyor

Resident Evil Village Genişlemesi ayrıca The Mercenaries Ek Siparişleri ile birlikte gelecek. Atari tarzı bir deneyim olan Mercenaries Modu, oyunu ilk kez yendikten sonra açılacak. DLC, Chris Redfield ve herkesin en sevdiği iki metrelik düşman Lady Dimitrescu da dahil olmak üzere yeni oynanabilir karakterlerin yanı sıra ona yeni aşamalar ekleyecek.

Son olarak, genişleme, orijinal kampanyadan 16 yıl sonra Ethan’ın kayıp kızı Rose’a ne olduğunu gösterecek. Rose’un hikayesi, “korkunç güçleriyle” mücadelesini ve lanetinden kurtulmanın bir yolunu arayışına odaklanacak. DLC’nin yanı sıra, oyunun çok oyunculu ücretsiz sürümü olan ve Temmuz 2021’de çıkması beklenen Resident Evil Re:Verse de 28 Ekim’de satışa sunulacak. Yine de Resident Evil 7, Resident Evil 2 ve Resident Evil 3’ün PS5 sürümleri zaten düştü ve zaten PS4 için kopyalarınız varsa bunları ücretsiz elde edebilirsiniz.

Tesla inceleme altına alındı: Çok fazla kaza haberi geliyor